Slide Slide Slide

ՌՈՒԲԵՆ ՍԵՆԴՎԻՉ

Նրբահամ սենդվիչ Փասթրամի դելիկատես մսով. Աբերդին Անգուս տեսակի մարմարե միս, որը պատրաստվում է 17 օրում՝ մարինացվում, ծխեցվում և դանդաղ եփվում: Ռուբեն սենդվիչը պարունակում է՝ բարձրորակ տարեկան ալյուրի հաց, փասթրամի, հոլանդական պանիր, մանանեխ, թթու կաղամբ, թթու վարունգ և ռուսական սոուս:

Լավագույն Վաճառվողները

Փորձի՛ր առանց երկմտելու

ՇԵՖ ԲՈՒՐԳԵՐ

Շեֆ բուրգերը մեր ամենաբարձր վարկանիշ ունեցող բուրգերն է, որը սիրված է գրեթե մեր բոլոր հաճախորդների կողմից: Յուրահատուկ բուրգեր քաղցրաթթու բալի սոուսով, որը կատարյալ համադրվում է Անգուսի մարմարե մսով պատրաստված կոտլետի և մնացած բոլոր բաղադրիչների հետ՝ չեդր պանիր, խրթխրթան բեկոն և շեֆ սոուս:

Պատկերասրահ

Տեսնում եք այն, ինչ մենք մատուցում ենք

ՈՒՂԱՐԿԵԼ ՀԱՂՈՐԴԱԳՐՈՒԹՅՈՒՆ

Գրեք մեզ Ձեր կարծիքը, հարցերը կամ առաջարկությունները